eGym
GRATIS
Proberen

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Sportvasten

text-page-img01

Sportvasten

10 daagse kuur voor maximaal resultaat

logo-ico-red

Sportvasten by Fittergy is dé methode om de bloedwaardes te verbeteren, af te vallen, energie te krijgen en buikvet kwijt te raken. Deze resultaten worden behaald d.m.v. het voedingsprotocol en dagelijks 30 minuten relatief intensieve cardiotraining.

Sportvasten is een kuur van 10 dagen en wordt helemaal van dag tot dag uitgeschreven. Het bestaat uit het afbouwen van de voeding naar maximaal drie dagen vasten en het daarna weer opbouwen van de voeding. Door de uitgebalanceerde supplementen ervaar je nagenoeg geen hongergevoel en heb je genoeg energie voor de cardiotraining.

De effectiviteit van Sportvasten by Fittergy is recent wetenschappelijk aangetoond in het vooraanstaande wetenschapelijke tijdschrift Human Kinetics Journal. Deze publicatie vind je hier: ‘Short-Term, Combined Fasting and Exercise Improves Body Composition in Healthy Males’.

Meer info: https://www.sportvasten.nl/wat-is-sportvasten

Wil je weten of deze kuur voor jou geschikt is bel dan 0318-652426

Behandelingen

Lees meer

WAT VERTELLEN
KLANTEN OVER ONS

ACTIE VAN DE MAAND

Lees meer

Fysiotherapie en Vitaliteit voor iedereen!

Bij CFB Ede hebben we de nieuwste vorm van digitale training; de eGym. Tevens bieden wij alle vormen van fysiotherapie. Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Vraag nu je gratis proefles eGym aan

Uniek in Ede en omgeving: eGym bij CFB. eGym is personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

Lees meer
logo-ico