eGym
GRATIS
Proberen

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Krachtvasten

text-page-img01

Krachtvasten

Verlies vet met behoud van spiermassa

logo-ico-red

Ben je meer geïnteresseerd in het verliezen van onderhuids vet, meer spiermassa opbouwen én meer kracht, dan is er krachtvasten. Voor krachtvasten moet je wel ervaring hebben met krachttraining en een redelijke conditie hebben.
Door de krachtduurtraining tijdens de kuur, worden er hormonen geactiveerd die juist de vetreserves onder de huid aanspreken (o.a. buik, rug, bovenbenen en billen).

Krachtvasten wordt door de deelnemers als zwaarder ervaren en is niet gericht op het maken van een metabole switch naar meer vetverbranding. Daarvoor is de originele Sportvastenkuur. De krachttraining kun je doen op de EGYM van CFB Ede.

https://www.sportvasten.nl/krachtvasten

Wil je weten of deze kuur voor jou geschikt is bel dan 0318-652426

Behandelingen

Lees meer

WAT VERTELLEN
KLANTEN OVER ONS

ACTIE VAN DE MAAND

Lees meer

Fysiotherapie en Vitaliteit voor iedereen!

Bij CFB Ede hebben we de nieuwste vorm van digitale training; de eGym. Tevens bieden wij alle vormen van fysiotherapie. Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Vraag nu je gratis proefles eGym aan

Uniek in Ede en omgeving: eGym bij CFB. eGym is personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

Lees meer
logo-ico