eGym
GRATIS
Proberen

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Sportvasten

text-page-img01

Sportvasten

Werk effectief aan je gezondheid

logo-ico-red

Bij CFB Ede kun je alle Vastenkuren en de Vegan Flex van Fittergy volgen. De begeleiding wordt gedaan door een gecertificeerde Fittergy coach. Samen kijken we welke kuur op dit moment het meest geschikt is en hoe je deze dan het beste kunt uitvoeren. Tijdens de uitgebreide intake worden er diverse metingen gedaan om het startpunt vast te leggen. Aan het eind worden deze metingen herhaald om het resultaat te bepalen. Gedurende de kuur is je coach altijd beschikbaar voor vragen. Bij de sportvasten en krachtvasten kuur is het mogelijk om de training bij CFB Ede te doen.
Wandelen doe je lekker in de natuur.

Een sportvasten kuur met aansluitend een ‘keep the switch’ programma zorgt ervoor dat je in het weekend lekker je bourgondische leefstijl kunt behouden. Na de vegan flex betekent dit dat je wekelijks minimaal 48 uur aaneengesloten plantaardig eet.

Pak nu je kans en ga voor één van de sportvasten kuren of de vegan flex.
Dé kickstart naar de beste versie van jezelf!

Behandelingen

Lees meer

WAT VERTELLEN
KLANTEN OVER ONS

ACTIE VAN DE MAAND

Lees meer

Fysiotherapie en Vitaliteit voor iedereen!

Bij CFB Ede hebben we de nieuwste vorm van digitale training; de eGym. Tevens bieden wij alle vormen van fysiotherapie. Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Vraag nu je gratis proefles eGym aan

Uniek in Ede en omgeving: eGym bij CFB. eGym is personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

Lees meer
logo-ico