eGym
GRATIS
Proberen

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Manueel therapeut Ede

text-page-img01

Manuele therapie bij CFB

Ben je op zoek naar een manueel therapeut in Ede om uw klachten te behandelen? Manuele therapie is vaak een goede oplossing voor klachten die hun oorzaak vinden in de gewrichten en wervelkolom.

logo-ico-red

Bij de manueel therapeut van CFB Ede kun je terecht voor snelle vaststelling van de oorzaak van je klachten en effectieve therapie. Al tijdens je eerste afspraak bij onze manueel therapeut wordt bekeken hoe de oorzaak van jouw klacht aangepakt moet worden. De behandeling is dus vrijwel direct duidelijk en je weet snel waar je aan toe bent.

Bij welke klachten helpt de manuele therapeut?

De manueel therapeut in onze praktijk in Ede kan je helpen bij verschillende lichamelijke klachten. Door de behandeling te richten op het verbeteren van de functie van de gewrichten, verminderen je klachten snel. Manuele therapie zetten we in voor het behandelen van onder andere de volgende klachten:

  • hoofd- nekpijn
  • nek- schouderklachten
  • hoge rugklachten
  • lage rugklachten
  • heupklachten

Afspraak maken voor manuele therapie

Twijfel je over welke vorm van therapie het beste bij je past en wil je hierover eerst advies? Kom langs tijdens ons wekelijkse inloopspreekuur, op maandag tussen 19.00 uur en 20.00 uur. We geven je dan advies over de therapie die het beste bij jouw klachten past. Heb je interesse voor onze manuele therapie en wil je hiervoor direct een afspraak maken? Neem contact op met onze praktijk om een afspraak te maken met de manueel therapeut van CFB Ede. We helpen je graag zo snel mogelijk en doen dan ook altijd ons best om op korte termijn een afspraak voor je in te plannen.

Behandelingen

Lees meer

WAT VERTELLEN
KLANTEN OVER ONS

ACTIE VAN DE MAAND

Lees meer

Fysiotherapie en Vitaliteit voor iedereen!

Bij CFB Ede hebben we de nieuwste vorm van digitale training; de eGym. Tevens bieden wij alle vormen van fysiotherapie. Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Vraag nu je gratis proefles eGym aan

Uniek in Ede en omgeving: eGym bij CFB. eGym is personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

Lees meer
logo-ico