eGym
GRATIS
Proberen

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Beweegcoach

text-page-img01

Beweegcoach

"Nooit te oud om te beginnen"

logo-ico-red

Wat is een Beweegcoach?
Een beweegcoach kan voor iedere cliënt een beweegplan schrijven voor aan beweging gerelateerde klachten, zoals lage rugpijn of vermoeidheidsverschijnselen. Tevens kan hij/zij mensen motiveren en enthousiasmeren vanuit zijn/haar passie voor bewegen.

Beweegcoach Marleen Post: “Ik heb de stellige overtuiging dat iedereen weer goed in zijn vel kan zitten en gezond oud kan worden als alle spieren op de juiste manier samenwerken. Omdat alle spieren door middel van een dun bindweefsellaagje in verband met elkaar staan, kan het dus goed zijn dat iemand met hoofdpijnklachten rondloopt als gevolg van een verkeerde stand van bijvoorbeeld de voet”.

Behandelingen

Lees meer

WAT VERTELLEN
KLANTEN OVER ONS

ACTIE VAN DE MAAND

Lees meer

Fysiotherapie en Vitaliteit voor iedereen!

Bij CFB Ede hebben we de nieuwste vorm van digitale training; de eGym. Tevens bieden wij alle vormen van fysiotherapie. Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Vraag nu je gratis proefles eGym aan

Uniek in Ede en omgeving: eGym bij CFB. eGym is personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

Lees meer
logo-ico