eGym
GRATIS
Proberen

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Over ons

 

Over Hans
Hans Noorlander: “25 jaar geleden vatte ik het plan op om mij in de (toen nog nieuw te bouwen) wijk Kernhem te vestigen. 12,5 jaar geleden kreeg ik een ‘tijdelijk’ onderkomen aan de Doesburgerdijk. Nu is het dan eindelijk zover dat ik het nieuwbouwpand van het Kernhem Medisch Centrum kan betrekken. Hier zitten veel disciplines onder één dak. Apotheek, huisartsen, medisch pedicure, diëtist, ergotherapeut, logopedist, Cesar therapie, mondhygiënist en de bloedafname van het ziekenhuis. Dat biedt veel mogelijkheden voor samenwerking, bijvoorbeeld op het gebied van voeding.

Nieuw beweegprogramma
In het verleden ben ik fitnesstrainer geweest op Papendal. Nu ik in dit nieuwe pand zit, kan een langgekoesterde wens in vervulling gaan. En dat is mijn patiënten naast en na de behandeling een verantwoord beweegprogramma aanbieden. Dit programma hebben wij gevonden in eGym. Ik werk daarbij samen met een beweegcoach die ook opgeleid is als paramedisch fitnesstrainer. Zo kan iedereen die bij ons komt trainen rekenen op een gedegen professionele begeleiding en coaching. Met als gevolg dát waar ik voor sta: kwaliteit van leven.

 

 

 

Overtuigd? Meld je snel aan!

Probeer nu eGym GRATIS! Meld je snel aan

AANMELDEN
octagon-border

Behandelingen

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

ACTIE VAN DE MAAND

Lees meer

Fysiotherapie en Vitaliteit voor iedereen!

Bij CFB Ede hebben we de nieuwste vorm van digitale training; de eGym. Tevens bieden wij alle vormen van fysiotherapie. Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Vraag nu je gratis proefles eGym aan

Uniek in Ede en omgeving: eGym bij CFB. eGym is personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

Lees meer
logo-ico