eGym
GRATIS
Proberen

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

EGym: in 30 minuten naar een fitter lichaam

text-page-img01

Nieuw in Ede: eGym

logo-ico-red

Wil jij fitter worden en snel resultaat zien? De eGym biedt je deze mogelijkheid! In de eGym cirkel train je in een opstelling van acht verschillende fitnesstoestellen. Bij ieder toestel werk je aan een andere spiergroep: aan het einde van je training heb je je hele lichaam getraind. De trainingen zijn kort en dus goed in te passen in een druk leven. Bij het eGym-programma hoef je namelijk maar twee keer per week 30 minuten te sporten!

Hoe eGym werkt

Met eGym fitness daag je jezelf iedere training opnieuw uit. Wanneer je begint met sporten in de eGym cirkel ontvang je van ons een speciale eGym polsband. Hierop staan je gegevens, zoals je lengte en je gewicht, maar ook informatie voor de fitnesstoestellen. Je eGym-coach stelt de gegevens voor je eerste training in. De toestellen kunnen vervolgens aan de hand van jouw polsband precies aflezen welke zitpositie je hebt en wat je trainingsgewicht is. Je hoeft dus zelf niets meer in te stellen! En word je door je training sterker, dan past het eGym systeem automatisch de weerstand aan. Zo blijft iedere training een uitdaging! Uiteraard worden je gegevens daarnaast regelmatig gecontroleerd, zodat de informatie op je polsband altijd up-to-date blijft.

Korte en effectieve trainingen

Sport je in de eGym, dan train je twee keer per week in sessies van 30 minuten. In totaal ben je dus maar een uurtje in de week kwijt aan het sporten! Hoe het kan dat trainen in de eGym cirkel zo snel en effectief werkt? Je persoonlijke trainingsprogramma staat al op je eGym polsband, dus over je oefeningen hoef je niet na te denken. Ook het gewicht waarmee je traint wordt automatisch voor je ingesteld. Daarnaast werken we in de eGym met groepen van acht personen. Hierdoor kan iedereen op een ander fitnesstoestel sporten en kan er tegelijkertijd worden doorgeschoven. Je hoeft dus nooit te wachten tot een toestel vrij komt!

Ervaar de voordelen van eGym!

De eGym is een snelle en eenvoudige manier om fit te worden. Ben je benieuwd naar alle voordelen van eGym fitness? We zetten ze voor je op een rijtje:

 • Snel, eenvoudig en veilig trainen
 • Korte trainingen: 2x 30 minuten per week
 • Persoonlijke begeleiding van je eGym coach
 • Inzicht in je resultaten met de eGym app
 • EGym is ideaal voor afvallen, maar ook voor spieropbouw
 • Binnen zes trainingen 10 tot 30% verbetering

Uiteraard mag je eGym altijd gratis uitproberen. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking met eGym.

Vraag nu je Gratis Proefweek aan!

  Behandelingen

  Lees meer

  WAT VERTELLEN
  KLANTEN OVER ONS

  ACTIE VAN DE MAAND

  Lees meer

  Fysiotherapie en Vitaliteit voor iedereen!

  Bij CFB Ede hebben we de nieuwste vorm van digitale training; de eGym. Tevens bieden wij alle vormen van fysiotherapie. Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

  Vraag nu je gratis proefles eGym aan

  Uniek in Ede en omgeving: eGym bij CFB. eGym is personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

  Lees meer
  logo-ico