eGym
GRATIS
Proberen

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Fysiotherapie Ede

Fysiotherapie Ede Bij CFB-Ede

Soepel bewegen is voor iedereen belangrijk. Wanneer je last hebt van een blessure, is het verstandig om je te laten behandelen door een fysiotherapeut. Zo kun je onder deskundige begeleiding van je blessure en pijn afkomen, zodat je snel weer vrij kunt bewegen! Ben je op zoek naar een praktijk voor fysiotherapie in Ede? Dan ben je van harte welkom bij CFB. Een verwijzing is niet nodig: onze fysiotherapie is direct toegankelijk.

Gezond van je klachten af

Fysiotherapie is een betrouwbare en vooral gezonde manier om van klachten af te komen. Veel mensen grijpen bij klachten naar medicatie. Dit is niet perse nodig: veel ongemakken zijn namelijk vaak uitstekend te verhelpen met fysiotherapie of een juist beweegprogramma. Voor beide ben je bij CFB fysiotherapie in Ede aan het juiste adres. Onze fysiotherapeut beoordeelt welke behandeling voor jou het beste zal werken. Vervolgens kun je je therapie, maar ook een beweegprogramma, gewoon in onze praktijk volgen.

Direct een afspraak maken

Ben je direct op zoek naar een fysiotherapeut in Ede? Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Wij doen altijd ons best om je zo snel mogelijk te helpen en zorgen er dan ook voor dat je op korte termijn bij onze praktijk voor fysiotherapie in Ede terecht kunt!

Voor een afspraak kan je bellen met 0318-652 426. Je kan op korte termijn terecht.

Maak nu een afspraak!
octagon-border

Behandelingen

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

ACTIE VAN DE MAAND

Lees meer

Fysiotherapie en Vitaliteit voor iedereen!

Bij CFB Ede hebben we de nieuwste vorm van digitale training; de eGym. Tevens bieden wij alle vormen van fysiotherapie. Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Vraag nu je gratis proefles eGym aan

Uniek in Ede en omgeving: eGym bij CFB. eGym is personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

Lees meer
logo-ico