eGym
GRATIS
Proberen

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Medische fitness

text-page-img01

Medische fitness

"Sporten en bewegen zijn een eerste levensbehoefte. Het is een van de voorwaarden voor betere bescherming tegen het ontstaan van ziektes en tegen ernstige gevolgen van infectieziektes, waaronder COVID-19." Zo stelt de Sportraad.

logo-ico-red

Onder begeleiding van een fysiotherapeut of een bewegingsspecialist kan je bij ons met je klachten en/of beperkingen toch op een verantwoorde sporten. Wij werken daarbij o.a. met de geavanceerde apparaten van EGYM. Dit is geschikt voor ieder niveau en iedere leeftijd. Onze oudste deelneemster is 86 jaar, de jongste 14.

Deze apparaten kunnen helemaal naar jouw beweegmogelijkheden ingesteld worden. Training is altijd op basis van jouw maximale kracht zodat je nooit overbelast wordt. Ook hebben we een revalidatieprogramma waarbij je nog ondersteuning krijgt van het apparaat.

Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Behandelingen

Lees meer

WAT VERTELLEN
KLANTEN OVER ONS

ACTIE VAN DE MAAND

Lees meer

Fysiotherapie en Vitaliteit voor iedereen!

Bij CFB Ede hebben we de nieuwste vorm van digitale training; de eGym. Tevens bieden wij alle vormen van fysiotherapie. Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Vraag nu je gratis proefles eGym aan

Uniek in Ede en omgeving: eGym bij CFB. eGym is personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

Lees meer
logo-ico