eGym
GRATIS
Proberen

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

De praktijk

De praktijkeigenaar is Hans Noorlander. Hans is bij velen tot volle tevredenheid bekend van zijn vorige praktijk ‘Praktijk voor Manuele- en Fysiotherapie J.C. Noorlander’ aan de Doesburgerdijk.

“Als manueel therapeut kijk ik eerst naar de mens, daarna pas naar de klacht. Je behandelt immers niet een spier of een gewricht, maar een mens. Sinds mijn afstuderen in 1983 ben ik, naast mijn eigen praktijk, zes jaar fysiotherapeut geweest van het nationaal schaatsteam en later het nationaal shorttrack team. Ook na mijn specialisatie als manueel therapeut ben ik me blijven ontwikkelen en inmiddels ben ik gespecialiseerd in dry needling, schouder en nek, McKenzie-therapie, sportfysiotherapie, fysiotherapie en fysiotherapie in de palliatieve zorg. Die specialisaties komen niet alleen voort uit mijn persoonlijke interesses, maar ook uit mijn wens om mensen binnen mijn vermogens zo goed mogelijk bij te staan, om ze weer kwaliteit van leven te geven.”

Behandelingen

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

ACTIE VAN DE MAAND

Lees meer

Fysiotherapie en Vitaliteit voor iedereen!

Bij CFB Ede hebben we de nieuwste vorm van digitale training; de eGym. Tevens bieden wij alle vormen van fysiotherapie. Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Vraag nu je gratis proefles eGym aan

Uniek in Ede en omgeving: eGym bij CFB. eGym is personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

Lees meer
logo-ico