eGym
GRATIS
Proberen

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

COVID-19 herstelprogramma

text-page-img01

Covid-19 herstelprogramma

Met de huidige kennis weten we dat zonder een gerichte revalidatie, het herstel wel 1 tot 3 jaar kan duren! En dat alleen wandelen als therapie niet werkt.

logo-ico-red

Wanneer je een COVID-19 infectie hebt doorgemaakt, kan het zijn dat het herstel herstel langzaam en moeizaam verloopt. Je bent nog veel moe en hebt moeite om op gang te komen. Het kost je moeite om je dagelijkse activiteiten weer op te pakken. Een wandelingetje met de hond is eigenlijk al teveel. Helemaal als je intussen weer probeert om je werk te hervatten. Je bent vergeetachtig en het voelt alsof je hoofd vol watten zit. Herken je hier iets in?

Met de huidige kennis weten we dat zonder een gerichte revalidatie, het herstel wel 1 tot 3 jaar kan duren! En dat alleen wandelen als therapie niet werkt.

Onze therapeuten zijn opgeleid in een speciaal programma voor revalidatie na COVID-19. Dit programma is ontwikkeld door fysiotherapeuten samen met medische specialisten. Via een gericht stappenplan werk je aan je herstel. Hierbij wordt rekening gehouden met je energieniveau, vermoeidheid en belastbaarheid. Het behandeltraject is een combinatie van gerichte fysiotherapie, een herstel bevorderende training, metingen en coaching. Want het herstel gaat met ups en downs en de ervaring leert dat veel mensen te snel weer hun oude leventje willen oppakken, met het grote risico op een terugval.

Voor dit COVID-19 herstelprogramma heb je een doorverwijzing nodig van je huisarts. Je huisarts bepaalt of je voor het herstelprogramma in aanmerking komt.

Behandelingen

Lees meer

WAT VERTELLEN
KLANTEN OVER ONS

ACTIE VAN DE MAAND

Lees meer

Fysiotherapie en Vitaliteit voor iedereen!

Bij CFB Ede hebben we de nieuwste vorm van digitale training; de eGym. Tevens bieden wij alle vormen van fysiotherapie. Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Vraag nu je gratis proefles eGym aan

Uniek in Ede en omgeving: eGym bij CFB. eGym is personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

Lees meer
logo-ico