eGym
GRATIS
Proberen

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Oedeemtherapie

text-page-img01

Odeemtherapie

logo-ico-red

Bij oedeem is er sprake van een zwelling in de huid door vochtophoping. Er zijn verschillende oorzaken zoals een ingrijpende operatie, brandwonden, een botbreuk, aanleg, ouderdom of problemen met bloed en/of lymfevaten. De impact van oedeem op het dagelijks leven kan heel groot zijn. Denk bijvoorbeeld aan het moeilijk kunnen lopen, niet meer in de schoenen passen of een arm niet goed meer kunnen gebruiken.

Oedeemtherapeut Lisette Schelbergen: “In 1984 ben ik afgestudeerd aan de Arnhemse Academie voor Fysiotherapie. Naast algemeen fysiotherapeut heb ik mij gespecialiseerd als oedeemtherapeut. Deze keus heb ik gemaakt omdat ik uit eigen ervaring weet hoe het is om met oedeem om te gaan en dus weet wat een patiënt doormaakt. Vanuit die ervaring kan ik mij goed inleven in mijn patiënten en zo een meest optimale behandeling bieden.

Behandelingen

Lees meer

WAT VERTELLEN
KLANTEN OVER ONS

ACTIE VAN DE MAAND

Lees meer

Fysiotherapie en Vitaliteit voor iedereen!

Bij CFB Ede hebben we de nieuwste vorm van digitale training; de eGym. Tevens bieden wij alle vormen van fysiotherapie. Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Vraag nu je gratis proefles eGym aan

Uniek in Ede en omgeving: eGym bij CFB. eGym is personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

Lees meer
logo-ico