eGym
GRATIS
Proberen

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Energie Control methode voor verbeteren conditie

text-page-img01

Energie Control

Bewezen effectiever trainen

logo-ico-red

Het is voor iedereen op elke leeftijd mogelijk om de conditie te verbeteren. Een onderdeel daarvan is om op het juiste niveau het uithoudingsvermogen te trainen. Helaas blijkt dat in de praktijk 50 % van de personen te licht of te zwaar traint, als je uitgaat van de gangbare tabellen voor het bepalen van de trainingshartslag. Daardoor valt het resultaat vaak tegen met een dalende motivatie tot gevolg. Met behulp van de Energie Control test kunnen we exact bepalen met welke trainingshartslag je het best kan trainen. Hierdoor wordt cardio training leuk en uitdagend en voorkom je vervelende ongemakken en blessures.

Bewegen:
Verhoogt de weerstand en verkleint de kans op infecties, Reguleert de Bloeddruk, Verbetert de verhouding goed/slecht cholesterol, Verlaagt het vetgehalte in het bloed, Zorgt voor een goede Hormoonbalans, Voorkomt of bestrijdt diabetes en/of overgewicht, Kan kanker voorkomen, Verminderd stress, angst en/of depressie, Verkleint de kans op hart- en vaatziektes

Wil je al het bovenstaande maar graag zonder blessures?

Dan hebben wij nu iets nieuws te bieden:
Veel mensen kiezen ervoor om te gaan hardlopen als vorm van bewegen, begrijpelijk in de huidige maatschappij. Hardlopen zonder goede training en/of begeleiding is echter een enorme aanslag op je lichaam, met alle gevolgen van dien.

CFB-ede kan jou nu veilig en vooral effectief laten trainen. En begeleiding op afstand is mogelijk!

Er wordt een analyse gemaakt van je niveau en vermogen aan de hand van hartslag, bloeddruk, ademhaling, lichaamssamenstelling en leefstijl.
Deze test kan uitgebreid worden met een rust- en inspanningstest.
Er wordt dan precies bepaald wat jouw omslagpunt is en binnen welke hartslag je moet fietsen, lopen en/of wandelen voor een optimale opbouwende training.

Door gebruik van een app en de mogelijkheid om deze gegevens te koppelen aan onze website kan de trainer, indien gewenst, de training volgen en direct feedback geven via een chatoptie of telefoontje.
Met de volledig uitgebreide test kan de trainer jou vertellen of je doel haalbaar is en hij kan zelfs aangeven in hoeveel tijd je dit gaat doen. Eventueel kan het doel dus nog bijgesteld worden.

Dit is voor iedereen: Beginner of ervaren loper, jong of oud, met of zonder klachten en/of beperkingen, trainen voor 5, 10 km of een marathon. Ben je nog onervaren of zijn er blessures, dan starten we met fietstraining.

Neem contact op met Joop Cobussen voor meer informatie of voor het plannen van een afspraak.

  • Veilig hardlopen en/of fietsen
  • Aangepast aan huidige beperkingen
  • Werken naar een doel
  • Training op maat na uitgebreide test
  • Bewezen effectiever trainen
  • Begeleiding via app, website en chat

Behandelingen

Lees meer

WAT VERTELLEN
KLANTEN OVER ONS

ACTIE VAN DE MAAND

Lees meer

Fysiotherapie en Vitaliteit voor iedereen!

Bij CFB Ede hebben we de nieuwste vorm van digitale training; de eGym. Tevens bieden wij alle vormen van fysiotherapie. Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Vraag nu je gratis proefles eGym aan

Uniek in Ede en omgeving: eGym bij CFB. eGym is personal training van de toekomst. Je traint slechts 2 keer per week 30 minuten. Dankzij onze volautomatische eGym toestellen train je veilig en eenvoudig mét resultaatgarantie!

Lees meer
logo-ico